Aυτό είναι το πιο στοιχειωμένο σπίτι της Αυστραλίας [video]

Aυτό είναι το πιο στοιχειωμένο σπίτι της Αυστραλίας [video]

Μια έγκυος υπηρέτρια που σπρώχτηκε στο θάνατό της από ένα μπαλκόνι, ένα αγόρι που κάηκε ζωντανό στην κούνια του και ένα... μωρό που σκοτώθηκε από πτώση στη σκάλα είναι οι ιστορίες που στοιχειώνουν αυτό το σπίτι στην Αυστραλία.

Η οικογένεια Ράιαν που μένει σε αυτό, πιστεύει ότι οι αρχικοί ιδιοκτήτες του σπιτιού ο Κρίστοφερ και Ελίζαμπεθ Κρόλι στοιχειώνουν ακόμα το σπίτι. Όπως αναφέρει, όταν πρωτομπήκαν στο σπίτι μαζί με το σύζυγό της όλα τα φώτα ήταν αναμμένα. Αν σκεφτεί κανείς ότι το ρεύμα ήταν κομένο καταλαβαίνουμε ότι κάτι τρέχει με το σπίτι.

Όπως αναφέρει η 'Ολιβ Ράιαν στο σπίτι ακούς σχεδόν πάντοτε κάποιον να περπατάει, μερικές φορές ακούς να φωνάζουν το όνομά σου. Το ζήτημα είναι πως ξέρεις πως είσαι μόνος σου στο σπίτι.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

'Εμπρακτη πράξη αλληλεγγύης η συνδρομή προς Κύπρο και η αλληλεγγύη τονίζει ανώτερη κυβερνητική πηγή, μετά τη συνάντηση του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE